Alla valpar sålda

I helgen, både lördag och söndag ska jag ge mig på ringsekreterarutbildningen. Det blir två heldagar som jag ser fram emot. Blir säkert en del "korvstoppning" men det ska nog gå bra. Brukar vara gott fika när Östrgötlands kennelklubb arrangerar något så man får lite extra energi!

På måndag den 23 är det Babbens 28:e dygn från första parningen och då ska vi träffa Sara på Valla djursjukhus och göra ett ultraljud. Hoppas! Det skulle vara så underbart roligt! Men....man vet aldrig. Har ett väldigt valpsug och det kan vara farligt! Blir det valpar, behåller vi nog en. Dessutom har faktiskt några hört av sig och visat intresse och det är roligt! Men ska jag spara en valp från varje kull...ja då blir det nog för mycket. Till nästa höst är det förmodligen dags för både Lillan och Liisa om allt är väl med höfter och ögon. Liisa är Anita Whitmarsh delägare av, så där är Buse den tilltänkta. Lillan vet jag inte riktigt. Det finns så många fina hanar!

Lite mer inplanerade trevligeter som är hundrelaterade framöver, men det återkommer jag till!

Ha en bra dag!

| Svar

Senaste kommentarer

15.03 | 20:31

Hej,
Mitt namn är Cornelis ( Kees)Kok, är jätte intresserat i att köpa en västgötaspets.
Har ni email så jag kan skriva mer?
Mvh kees

13.03 | 15:11

Hej!
Vi vill köpa en valp. Vi är ett gift aktivt pensionärspar (66 år). Vi bor både i stan och på landet. Hör gärna av dig.0708329466
Hälsningar
Gunnel Larsen

28.02 | 16:47

Hej! Vi funderar på att skaffa hund, och då särskilt västgötaspets. Detta har vi funderat på under en längre tid - inte bara under Coronaåret. Kan vi höras?

21.01 | 13:49

Good day!
My name is Margaryta. I am from Ukraine
I am just wondering, how can i buy sweet Västgötaspets? Thank you