Alla valpar sålda

I dag var vi, pappa och jag, på Valla djurklinik och träffade veterinär Sara Cannervik. Det var ultraljud på Babben som stod på tapeten. Lite nervöst eftersom det var tomt förra gången hon parades. Men så var det inte denna gång!!! Minst 3-4 stycken kunde vi räkna. Åh, jag fick gåshud så glad blev jag!

Nu vet jag att det kan hända saker på vägen, men.....vi är SÅ glada! Äntligen!

De små kommer förmodligen att födas i början/mitten av vecka 44. Nu ska det byggas valplåda och planeras! Tur att vi inte bokade någon resa till London! Det får bli en annan gång. Yippiiii!CoolHjärtaGilla

English version;

Today, my father and I went to the veterinary Sara Cannervik at Valla Djurklinik and she did an ultrasound on Babben, and she´s in whelp! We could se 3-4 little puppies!!!! And I could eaven see a little heart beating!

I´m so very very VERY happy! I know that, in the end it can be more or less puppies....!

The puppies will be born in between 28th-31 of october. And they will all have a long tail, because both parents have a long tail.

We have to build a new bed to Babben for her and her puppies and a lots of other stuff!CoolCoolHjärtaLer stort

| Svar

Senaste kommentarer

15.03 | 20:31

Hej,
Mitt namn är Cornelis ( Kees)Kok, är jätte intresserat i att köpa en västgötaspets.
Har ni email så jag kan skriva mer?
Mvh kees

13.03 | 15:11

Hej!
Vi vill köpa en valp. Vi är ett gift aktivt pensionärspar (66 år). Vi bor både i stan och på landet. Hör gärna av dig.0708329466
Hälsningar
Gunnel Larsen

28.02 | 16:47

Hej! Vi funderar på att skaffa hund, och då särskilt västgötaspets. Detta har vi funderat på under en längre tid - inte bara under Coronaåret. Kan vi höras?

21.01 | 13:49

Good day!
My name is Margaryta. I am from Ukraine
I am just wondering, how can i buy sweet Västgötaspets? Thank you