Alla valpar sålda

Tog några timmar ledigt i dag och stack till Anita i Gnesta.

På vägen dit fick jag minst sagt lite hicka. Hade passerat Nyköping och tittade just på 90 skylten, körde INTE 90, men tänkte att alla andra kör ju också för fort så jag flyter bara på. Typ 5 sekuder senare har jag Pelle blålampa i baken! Shit shit, det här blir dyrt, men vad ska man göra? Köra ifrån polisen kändes inte som ett alternativ. Bara att köra av vid nästa avfart, in på en parkeringsficka med polisen i rumpan. Hu! Dessutom var det en vit BMW bakon polisen, säkert en civilpolis...men körde jag verkligen SÅ fort?!?! Ner med rutan.....Kostapeln kommer fram och säger de underbara orden; -Du kan åka, det var bilen bakom jag stoppade.

Ja, bara att tuffa vidare...lite långsammare denna gång! Hade jag varit min vän Anna hade jag åkt och köpt de där skorna, för nu tjänade jag nog några tusenlappar Viskar

Väl hemma hos Anita hade vi en mycket trevlig dag i det fina höstvädret. Tora Trasdocka var verkligen.....stor! Pust vad jobbigt! Liisa ska nog börja löpa snart för första gången för killarna var sååå intresserade. Men inte hon. Lite lunch och kaffe och så var det bara att puttra hem igen. Kalle har fotbollsträning i dag, så det är bäst att man passar tiden, hur trevligt man än har!

| Svar

Senaste kommentarer

15.03 | 20:31

Hej,
Mitt namn är Cornelis ( Kees)Kok, är jätte intresserat i att köpa en västgötaspets.
Har ni email så jag kan skriva mer?
Mvh kees

13.03 | 15:11

Hej!
Vi vill köpa en valp. Vi är ett gift aktivt pensionärspar (66 år). Vi bor både i stan och på landet. Hör gärna av dig.0708329466
Hälsningar
Gunnel Larsen

28.02 | 16:47

Hej! Vi funderar på att skaffa hund, och då särskilt västgötaspets. Detta har vi funderat på under en längre tid - inte bara under Coronaåret. Kan vi höras?

21.01 | 13:49

Good day!
My name is Margaryta. I am from Ukraine
I am just wondering, how can i buy sweet Västgötaspets? Thank you