Alla valpar sålda

Nu börjar vintern lida mot sitt slut (hoppas jag!) och i helgen tuffar vi iväg till Strängnäs i dagarna två. På lördagen på Kennelklubbens utställning och på söndagen är det specialutställning. Spännande!      Egentligen skulle jag vilja testa Liisa istället, men hon är inte riktigt redo än. Måste träna lite mer först. Har anmält henne till en handlerträning med Lelle Falheim som är fem tillfällen lite senare i vår. Känns spännande!

I går var det årsmöte i Östergötlands kennelklubb och jag fick äran att bli invald som suppleant i styrelsen. Hedrande. Hoppas att jag kommer att kunna bidra med något.

Ringsekreterarutbildningen går sådar. Råkade ut för en mindre pedagogisk ringsekreterare och nu känner jag att det där är nog inget för mig. Känner mig förnedrad. Jag vet att jag hade otur, att hon kanske hade en dålig dag, men får man verkligen bete sig hur som helst mot sina medmänniskor? Jag valde att inget säga, tycker att man ska vara trevlig och visa hänsyn både mot varandra och utställarna. Är man nybörjare behöver man stöd och inte skäll!!!! Gråter

Hundarna mår bra, Lillan är på väg ur sitt andra löp. Liisa har jag problem med att hitta ett foder som hon vill äta. Nu får hon mest mush/barf och ett valpfoder som fungerar ibland. Suck!

Rapport om hur utställningen gick kommer!

| Svar

Senaste kommentarer

15.03 | 20:31

Hej,
Mitt namn är Cornelis ( Kees)Kok, är jätte intresserat i att köpa en västgötaspets.
Har ni email så jag kan skriva mer?
Mvh kees

13.03 | 15:11

Hej!
Vi vill köpa en valp. Vi är ett gift aktivt pensionärspar (66 år). Vi bor både i stan och på landet. Hör gärna av dig.0708329466
Hälsningar
Gunnel Larsen

28.02 | 16:47

Hej! Vi funderar på att skaffa hund, och då särskilt västgötaspets. Detta har vi funderat på under en längre tid - inte bara under Coronaåret. Kan vi höras?

21.01 | 13:49

Good day!
My name is Margaryta. I am from Ukraine
I am just wondering, how can i buy sweet Västgötaspets? Thank you