Alla valpar sålda

Alla valpar verkar må bra, äter och frodas. Det har börjat lekas i lädan, morrningar och svansviftningar. Redan börjar det märkas vilka som är lite kaxiga och vilka som vilar sig i form. Fast det kan ju ändras såklart. Lite tänder börjar sticka fram också. Och köttfärs med lite äggula, det är mums! Det är nog tur det för Lillan tycker ibland att det är liiiite mycket med tio illbattingar som drar i hennes spenar.

Lite nyttig fakta till er valpköpare; valparna är vid leverans registrerade i Svenska Kennelklubben, veterinärbesigtigade och vaccinerade, medlemskap i Specialklubben för västgötaspets, försäkrade i Agria, äter valpfoder; Four Friends Puppy; foder följer med men det kan vara bra att köpa hem också. Vill man byta foder, går det givetvis bra, men fasa ut, byt lite varje dag. Annars kan det bli problem med magen. Matlista med klockslag och mängd för den första tiden. Snuttefilt.

Kennelklubben har producerat en film; Välkommen valp, den får ni också med. Tja, fortsättning följer, har säkert glömt hälften, men det är några veckor kvar innan leverans. Om 1-2 veckor går det bra att komma på ett första besök.

| Svar

Senaste kommentarer

15.03 | 20:31

Hej,
Mitt namn är Cornelis ( Kees)Kok, är jätte intresserat i att köpa en västgötaspets.
Har ni email så jag kan skriva mer?
Mvh kees

13.03 | 15:11

Hej!
Vi vill köpa en valp. Vi är ett gift aktivt pensionärspar (66 år). Vi bor både i stan och på landet. Hör gärna av dig.0708329466
Hälsningar
Gunnel Larsen

28.02 | 16:47

Hej! Vi funderar på att skaffa hund, och då särskilt västgötaspets. Detta har vi funderat på under en längre tid - inte bara under Coronaåret. Kan vi höras?

21.01 | 13:49

Good day!
My name is Margaryta. I am from Ukraine
I am just wondering, how can i buy sweet Västgötaspets? Thank you