Alla valpar sålda

Our little sweetheart Jenny, was BOB puppy. And in the finals she was picksed out as one of ten. It was 60 puppies in the finals so we are very proud over our little girl.

Jenny vår lilla raring blev på fredagen BIR-valp och i finalringen blev hon utplockad som en av tio bland totalt 60 BIR-valpar av andra raser. Sedan var det stopp. Vi är så nöjda. Mamma Lillan blev bäst i championklassen och sedan tredje bästa tik i rasen. Också mycket bra. Endast 7 månader sedan hon fick sin stora valpkull.

Jennys resultat är egentligen inte viktigt utan hur hon hanterade situationen, hon var stencool! Inte helt bekväm kanske i stora finalringen med hög musik och hundar av alla möjliga raser men helt klart godkänt.

Vi träffade även syrran Fanny och var på pizzakväll hemma hos dem. Supergott! Fanny var också duktig och visade sig superbra.

Det var en riktigt trevlig helg med bara glada och trevliga människor och hundar i ringen och utanför. Lite jobbigt väglag när vi skulle hem, men lagom fart så gick det bra.

| Svar

Senaste kommentarer

15.03 | 20:31

Hej,
Mitt namn är Cornelis ( Kees)Kok, är jätte intresserat i att köpa en västgötaspets.
Har ni email så jag kan skriva mer?
Mvh kees

13.03 | 15:11

Hej!
Vi vill köpa en valp. Vi är ett gift aktivt pensionärspar (66 år). Vi bor både i stan och på landet. Hör gärna av dig.0708329466
Hälsningar
Gunnel Larsen

28.02 | 16:47

Hej! Vi funderar på att skaffa hund, och då särskilt västgötaspets. Detta har vi funderat på under en längre tid - inte bara under Coronaåret. Kan vi höras?

21.01 | 13:49

Good day!
My name is Margaryta. I am from Ukraine
I am just wondering, how can i buy sweet Västgötaspets? Thank you